Boek: Geef je organisatie toekomst

Business as usual werkt niet meer

De toekomst laat zich niet langer voorspellen. Organisaties staan voor de uitdaging een nieuwe toekomst te creëren. Door ruimte te geven aan mensen. Maar hoe doe je dat? Daarop geven Kim Castenmiller en Dirk Anton van Mulligen een antwoord.

© Richard Clarke, Dreamstime

Dit boek is een inspirerende, eigentijdse gids voor leiders anno nu die hun organisatie en zichzelf van waarde willen laten zijn.

Marrije Wesseling, Manager advieslijn Hypotheken ABN AMRO

30+ jaar ervaring van de auteurs, 22 ervaringsverhalen en 12 expertbijdragen in één boek

‘Geef je organisatie toekomst’ biedt een roadmap voor het bouwen aan toekomstbestendige organisaties. Een boek vol met leiderschapslessen, inzichten van experts en tried & tested oplossingen, warm aanbevolen door bestuurders, directeuren, ondernemers en professionals.

Actueler dan ooit

‘Geef je organisatie toekomst’ is geschreven in aanloop naar het kanteljaar 2020 dat in de ogen van de auteurs grote maatschappelijke veranderingen zou inluiden. Al hadden zij het coronavirus niet voorzien, terugkijkend is 2020 inderdaad het vertrekpunt voor fundamentele maatschappelijke verandering geworden.

We bevinden ons op een kruispunt dat de keuze geeft wat voor toekomst we willen. Beziel of ontzield, mensvriendelijk of technocratisch, echt & oprecht of alleen gericht op de beeldvorming.

Kim Castenmiller & Dirk Anton van Mulligen

Module ‘Naar een wendbare organisatie’

Sinds 2016 biedt de Saxion Parttime School studenten een module ‘Naar een wendbare organisatie’ gebaseerd op ‘Geef je organisatie toekomst’.