Over Kim

Op de universiteit van Utrecht heeft Kim een brede basis kunnen leggen in de sociale wetenschappen. Haar opleiding heeft zij in 2000 afgerond als organisatiepsycholoog met een onderzoek naar werkstress en een scriptie over verandermanagement.

Kim heeft brede werkervaring, zo’n 8 jaar in loondienst bij ABN Amro en inmiddels 14 jaar als ondernemer. Ze is werkzaam geweest in vele sectoren, van profit tot publieke sector en van groot tot klein, in veranderopdrachten, adviesopdrachten en als interimmanager. Lees meer over haar ervaring.

Sinds 2018 legt Kim zich toe op de onderwijssector. Met haar visie, breed ontwikkelde intelligentie, executiekracht, creativiteit, sensitiviteit, verbindende kwaliteiten én een flinke dosis (levens)ervaring als veranderkundige, helpt zij het onderwijs vooruit door mee te bouwen vanuit de overtuiging dat het onderwijs van vandaag een positief verschil kan maken in de maatschappij van morgen.

Inzicht zonder handeling, brengt geen verandering

Levensmotto Kim

Kim is moeder van twee kinderen, van 16 en 18 jaar oud. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond, brengt ze tijd in de natuur door, kan ze eindeloze diepgaande gesprekken voeren met familie en vrienden en reist ze graag.